Nog 1 week…

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Info

Het is vandaag maandag 6 mei. Dit is de dag waarop het bestuur de beschikking krijg over de Huiskamer. In de huiskamer kunnen we als die af is samen eten, of voetbal kijken. Helaas is die nog niet af als woensdag Ajax de return wedstrijd van de halve finale van de Champignons league speelt.

Wellicht kan dit wel tijdens het WK vrouwen voetbal.

Over precies 1 week op maandag 13 mei begint de oplevering voor de bewoners. De komende weken is voor alle 39 “toekomstige” bewoners super spannend.

Zoals je hierboven en straks hier onder op de foto en het filmpje ziet is de parkeerplaats bijna af. GoedeStede heeft aan de parkeerplaats gedaan wat ze moeten doen. De gemeente Almere heeft nog deze week om de inrit aan te sluiten op de parkeerplaats het de Guamstraat. Ik hoop dat het lukt.

Parkeerplaats ligt al